Smartlog v3 » Hannes blog » 1. dag uden far
Opret egen blog | Næste blog »

Hannes blog

med garanti kedelig nogle gange...

1. dag uden far

3. Jan 2011 13:53, spice-shit

Så kom dagen hvor farmand skulle på arbejde igen. Axel har hyggetsmuset med mig på sofaen her i formiddag, vi har været ude at gå - havde et par nøgler der skulle kopieres og en bog der skulle afleveres og nu mens knægten sover er det ENDELIG lykkes at komme igennem til kommunens pladsanvisning, så han nu er skrevet op til at komme i vuggestue. Kan slet slet ikke forestille mig, hvor hæsligt det bliver at skulle aflevere ham ved fremmede mennesker og selv tage på arbejde. Pyha.. den tanke slår ammehjernen lige ud af hovedet igen.. Når han vågner må jeg hellere give ham et ekstra kys på de små røde kinder :)

Kommentarer

 1. Alice M
  3. Jan 2011 14:36
  1

  Skal man virkelig skrive børn op SÅ tidligt til pladsanvisning?

  Åh der er meget jeg ikke ved..

 2. Trine
  3. Jan 2011 17:31
  2

  @Alice: Øhhhm nej - tror det er forskelligt fra kommune til kommune... I Middelfart hvor der er pasningsgaranti er det barnets fødselsdag der automatisk styrer hvor på listen man står uanset om du afleverer papirerne 2 uger eller 4 mdr efter fødslen...

  Vi har f.eks. ikke fået indsendt Julies papirer endnu...

  @Hanne: Jeg forstår hvad du mener.. Har det på nøjagtig samme måde.. Men mon ikke både de og vi er helt klar til det når den tid kommer... Hvornår vil du gerne have ham i VS?

 3. hanne
  5. Jan 2011 10:50
  3

  Her i kommunen tildeles efter først til mølle-princippet så jeg er sent ude. De anbefaler det gøres senest i 3 ugers alderen. Og jo Trine det tror jeg godt de ved :-)

 4. Trine
  5. Jan 2011 21:16
  4

  @Hanne: Puhhh ja så kan jeg godt se hvad du mener med at du er sent ude...Håber da du får en plads inden I skal bruge den :-) Og hvad tror du godt de ved????Er lige lidt langsom i dag...

 5. Bo
  28. Oct 2011 11:11
  5


  Mht. pladsanvisning har vi lavet en liste hvor man hurtig kan finde den kommune - link til pladsanvisnigen , hvis det skal gå lidt nemt og stærkt :-)

  se den her:
  http://deborn.dk/pladsanvisningen-link-til-alle-kommuner-her/

Tags

Arkiv

Relaterede