Smartlog v3 » Hannes blog » Dagens sure opstød
Opret egen blog | Næste blog »

Hannes blog

med garanti kedelig nogle gange...

Dagens sure opstød

6. Aug 2011 07:24, spice-shit

Når I spørger til A's søvnmønster og jeg med blødende hjerte og mørke rande herfra og til evigheden svarer at han ikke sover så godt om natten og at vi er derinde ca 11 gange hver nat, vil I så ikke godt lade være med at komme med komme med kommentarer som "Min lille Buller har sovet igennem i 3 måneder" for hånden på hjertet: jeg er fucking ligeglad og kan ikke bruge den kommentar til en kæft. Jeg er da superglad på jeres vegne over at I åbenbart er så pissevellykkede forældre at jeres unge sover om natten, men lige i dén situation bliver jeg bare sur. Og lad være med at komme med udbrud som "Jamen når han er SÅ gammel, så skal han da bare ikke have flaske om natten" for NEJ de fleste børn på hans alder har ikke brug for flaske om natten, men du må MEGET gerne låne ham et par nætter, så skal vi se hvem der har brug for flaske om natten!!!

Lad faktisk bare generelt være med at spørge til hans søvn, og hvis I ikke kan beherske jer, så se på mig og spørg i stedet: skal vi ikke snakke om noget andet? Jeg lå i nat og tudede mig selv i søvn (indtil A igen vågnede tre kvarter senere) fordi jeg følte mig så ensom og som verdens mest elendige mor, i den her situation med et barn der ikke sover...

Kommentarer

 1. Trine
  6. Aug 2011 09:44
  1

  Du får lige en kæmpe krammer søde Hanne...
  Knus

 2. Pigen
  6. Aug 2011 10:19
  2

  Manglende søvn er bare l***! :(

  Må man så godt sende en kæmpe krammer..?

 3. anette
  6. Aug 2011 18:54
  3

  Søvnmangel er noget af det værste ...

  Mange tanker herfra, og (jeg tør næsten ikke skrive det, men gør det alligevel) på et tidspunkt stopper det (altså det dér med at være vågen 11 gange om natten) :-)

Tags

Arkiv

Relaterede