Smartlog v3 » Hannes blog » Slankekur?
Opret egen blog | Næste blog »

Hannes blog

med garanti kedelig nogle gange...

Slankekur?

19. May 2011 07:39, spice-shit

Vores "lille" dreng har nu passeret de 10 kilo - 14 dage før han er et ½ år.. Sundhedsplejersken sagde at han ikke er for tyk - hans vægt og længde passer fint sammen, men alligevel foreslår hun at skære ned i mælkemængden. På hans alder får de fleste børn mellem 800-1000 ml mælk + 2 skemåltider.. A får 3 skemåltider og mellem 1000 og 1500 ml.Jeg tror bare lidt at hun glemmer at A vejer en del mere og er noget længere end så mange andre børn "på hans alder". I følge min logik er der naturligt at han spiser mere når han er større...  Jeg ved ikke lige hvordan vi skal skære ned - og egentlig heller ikke hvorfor. Drengen er glad og jeg tvivler på han sover længere af at spise mindre. Har dog tænkt mig at eksperimentere med at trække hans måltider lidt og give ham større portioner af gangen.

Kommentarer

  1. Trine
    25. May 2011 10:05
    1

    Jeg deler din undren... Man kan da ikke nægte sit barn mad???? Men vil da gerne have en update på hvordan det går med at trække måltiderne lidt :-)

    Begynder så småt at forstå din kommentar mht at du so far kun har kunne bruge din SP til at få vejet og målt supermanden...

Tags

Arkiv

Relaterede