Smartlog v3 » Hannes blog » Status på det at eje hus
Opret egen blog | Næste blog »

Hannes blog

med garanti kedelig nogle gange...

Status på det at eje hus

1. Nov 2010 13:18, spice-shit

År 1: Har foretaget følgende farveforvandlinger: Stuen er gået fra orange/laks, Soveværelset fra karkludslyserødt, kammer fra karsegrønt, bryggers fra mintgrøn/grå --> nydelig cremehvid. Der udover er der blandt andet kommet 2 nye terrassedøre i, sat brandflugtssikre vinduer i børneværelserne, fjernet gulvtæpper fra stue, udstue og babyværelse, et par nye tagplader, delvist nye tagrender, og så er gemalen i fuld gang med at renovere udstuen. Alt i alt går det fremad. Ikke noget der øger husets værdi betragteligt, men derimod noget som øger vores glæde ved huset :)

Det tog også kun et års tid at få hyggereol op i stuen, samt lidt billeder på væggen, det begynder at ligne et rigtigt hjem :D

Næste år håber vi at blive færdige med udstuen, samt sidst på året at få malet i hvert fald det ene børneværelse så det så småt kan blive klar til Blyp. Desuden har vi snakket om at lave højbede omme bagved og få lagt "køresten" til græsslåmaskinen langs kanten og måske plante lidt tomater og chili i udstuen, så vi kan høste egen avl.. Har derudover en drøm om at få plantet et æbletræ i haven.. Men, men, men lad os nu se hvor langt vi rent faktisk kommer med Blyp på armen :)

Tags

Arkiv

Relaterede