Smartlog v3 » Hannes blog » Tiden flyver
Opret egen blog | Næste blog »

Hannes blog

med garanti kedelig nogle gange...

Tiden flyver

12. Jul 2011 19:22, spice-shit

Synes det var i går jeg som højgravid sagde pænt på gensyn til mine kolleger og goddag til 11 måneders barsel. Nu er de 10 af månederne snart gået og om 33 dage starter jeg på arbejde igen. Det bliver noget af en omvæltning, og jeg må tilstå at jeg - selvom jeg glæder mig til at tale med voksne mennesker, om voksne ting - gruer lidt for at starte. Jeg kunne nemlig snildt gå hjemme med A et pænt stykke tid endnu. Åh hvor jeg kommer til at savne at lege, gå ture, fortælle historier, synge, danse, grine og alt det andet jeg nu gør med ham. Jeg ved at Christian glæder sig gevaldigt til det bliver hans tur og jeg misunder ham :) Det bliver et hårdt slag at gå glip af alt det han lærer lige i tiden.

Det er ganske fantastisk hvad der er sket med ham, bare i den sidste uge. Axel er begyndt at "snakke" - han har fået sat et par konsonanter på sine lyde og er nu begyndt at eksperimentere med at sige "bu", "mbu" og "buaaa" og det er HELE ansigtet der er i brug for at sige lydene. Hold op han koncentrerer sig. Det ser simpelthen så sødt ud :) Desuden er han kommet op på alle 4 og står nu og rokker, han skiftevis skubber sig bagud og hiver sig fremad og bliver meget frusteret, når det ikke lige går den vej han regnede med. Han er også begyndt at "nulre" altså at øve sig med finmotorikken, omend det stadig kun er på det mest basale øvestadie ;)

Efter nogle barske uger hvor nætterne har trukket tænder ud er vi nu på rette spor igen. Han har haft tilbagefald med at spise 2 gange om natten og vågne utroligt mange gange, helt ulykkelig og savnet sin sut og noget trøst. Det er dog heldigvis blevet bedre. Tror simpelhen hans lille hjerne arbejder på højtryk om natten for at lære. Han er i øvrigt blevet vejet og målt: 77,5 cm og 11,4 kg

Tags

Arkiv

Relaterede